Laptele cel mai apropiat de laptele matern este tratamentul 100% natural

L a p t e l e c e l m a i a p r o p i a t d e l a p t e l e m a t e r n e s t e t r a t a m e n t u l 1 0 0 % n a t u r a l

Facebook
Twitter
LinkedIn
Laptele de magarita este cunoscut inca din antichitate pentru proprietatile sale uimitoare asupra sanatatii insa, recent a revenit in atentia comunitatii medicale datorita tolerabilitatii sale inalte in randul copiilor alergici la proteina din lapte de vaca precum si a beneficiilor generale asupra sistemului imunitar, atat la bebelusi si copii cat si la adulti.

Tratament capabil să diminueze puternicele convulsii de tuse persistentă, cunoscută ca și “tusea măgărească”

Poate multi dintre noi isi amintesc cum, in copilarie, parintii ne-au dat lapte de magarita pentru a ne trece tusea. Insa, acest remediu natural a fost aproape uitat in ultimii 20-30 de ani, gratie aparitiei si raspandirii antibioticelor, dar si scaderii numarului de magari din gospodariile rurale.

Studii recente au aratat ca laptele de magarita contine lizozim, o enzima cu efect antibacterian si antiviral foarte puternic, enzima care este continuta si de laptele matern. Concentratia de lizozim creste foarte mult in laptele matern dupa a doua luna de alaptare, sugerand faptul ca aceasta enzima are un rol important in a intari sistemul imunitar al bebelusului. Datorita acestei enzime, studiile sustin ca laptele de magarita este eficient in ameliorarea simptomelor de tuse persistenta, functionand ca un antibiotic natural.

Insa o alta descoperire medicala face laptele de magarita sa fie foarte apreciat in randul parintilor si al comunitatii medicale: laptele de magarita este foarte bine tolerat de copiii cu alergie la proteina din lapte de vaca.

A fost recomandat ca tratament pentru febra mare, gargara in cazuri de durere in gat sau tuse si pentru recuperarea puterii in cazuri de anemie sau slabiciune si chiar pentru hemoroizi.