Lapte de măgăriță 100% NATURAL!

L a p t e d e m ă g ă r i ț ă 1 0 0 % N A T U R A L !

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laptele de magarita este unul dintre cele mai apreciate produse de pe piata, nu doar pentru proprietatile sale benefice, ci si pentru ca este un aliment folosit pentru mentinerea frumusetii. De fapt, primele date despre utilizarea acestui aliment le gasim in Egiptul Antic, cand renumita Cleopatra (69 i.Hr. – 30 i.Hr.) facea bai cu lapte de magarita pentru a-si mentine pielea hidratata si moale.

Profil nutrițional asemănător cu laptele matern

Din punct de vedere nutritional, puterea laptelui de magarita consta in faptul ca este cel mai asemanator cu laptele matern. Acest lucru se datoreaza faptului ca, spre deosebire de laptele de vaca, magarii sunt mono-gastrici, la fel ca oamenii, si prin urmare procesul lor de digestie si absorbtie a nutrientilor este foarte asemanator cu al nostru.

Contine mai putine grasimi si mai multi nutrienti decat laptele de vaca. Diverse studii ii atribuie si proprietati cardioprotectoare datorita continutului sau de Omega-3.

Laptele de măgăriță:

  • este benefic pentru sănătate;
  • este benefic pentru piele;
  • protejează sistemul imunitar;
  • este bogat în Omega-3
  • este excelent pentru cei care au alergie la laptele de vacă

I-am avut oaspeți - ServusHD TV

Am avut plăcerea de a prezenta ferma de măgărițe reporterilor de la SrvusHD TV. Vă mulțumim că ne-ați trecut pragul!
Picture of Katerina Monroe
Katerina Monroe

@katerinam •  More Posts by Katerina

Congratulations on the award, it's well deserved! You guys definitely know what you're doing. Looking forward to my next visit to the winery!